My Approach

In mijn overtuiging ontstaan sterke merken uit de authenticiteit van de ondernemer en de mensen uit de organisatie zélf – inside out –  dat zorgt namelijk voor een stevig fundament van een merk en is daardoor geloofwaardig, schept vertrouwen en werkt het merk ‘magnetizing’!

In mijn aanpak help ik ondernemers en marketing managers graag om die unieke waarden in kaart te brengen en krachtig door te vertalen in alle merkuitingen in de juiste look & feel. Van online, print, beeld, video, store, beursstand, campagnes etc. Ik werk samen met een netwerk van specialisten en creatieve bureau’s die ik per opdracht selecteer om hun specifieke expertise én omdat ze perfect passen bij de signatuur van een specifiek merk.

In deze snel veranderende markt kunnen merken gezond doorgroeien als ze én de authentieke waarden sterk uitdragen én meegaan met de trends en innovaties van deze tijd. Het bijhouden van de laatste trends en innovaties in de markt is cruciaal als het kiezen welke trend of innovatie bij jouw merk past en opgepakt wordt.

Lees verder wat ik kan betekenen voor jouw merk bij my services.

Identity & Innovation are like

of a Sustainable Business