What clients about me

Marie JosΓ© Vermin _ Algemeen Directeur by-bar Amsterdam

Dorothee heeft bij by-bar succesvol een branding project gedaan waarbij ze goed in kaart heeft gebracht wat het merk nodig heeft en ze goed aanvoelt wat bij het merk past. Er is een nieuw logo ontwikkeld, een goede styleguide ontwikkeld en heeft succesvolle interne branding sessies opgezet. Een geslaagd project!

Annuska Toebast – Wensink _ Founder NOeser kidswear

β€œIk vond het een prettige ervaring met je samen te werken! Je nam de tijd om echt in de huid van nOeser te kruipen, en wist goed te visualiseren waar wij voor staan als mens, bedrijf en merk. Je schakelt snel en hebt ook na de afronding van de opdracht nog tips en aandachtspunten gedeeld. Daarmee laat je zorg voor je werk en ons merk zien, en hetgeen je voor ons hebt gerealiseerd.”

Mireille Geijsen – Founder I-DID slow fashion movement

“Het proces rond de doorstart van i-did waarbij Dorothee mij begeleidde was voor mij een spannende reis op weg naar een geheel nieuw onbekend einddoel. Ze wist me hierbij telkens op een natuurlijke wijze weer terug op de “hoofdweg” te krijgen. Ze treedt hierbij niet op de voorgrond waardoor je de begeleiding als zeer prettig ervaart en je het gevoel hebt dat je het veranderproces zelf stuurt. Ook haar haarscherpe analyses zijn daarbij onmisbaar gebleken. Dorothee heeft hiermee een cruciale rol gespeeld in het voortbestaan van i-did.

Zij geeft je, door hoofd- van bijzaken te scheiden, het idee dat ze jouw bedrijf beter begrijpt dan jezelf doet. Dat gaf mij het gevoel van thuiskomen in ons eigen bedrijf dat uiteraard een ijzersterke branding opleverde. Door haar advies werden de merkwaarden van het nieuwe i-did snel helder. Sterke merkwaarden die daarna gebruikt werden in alle uitingen zoals website, huisstijl en de inrichting.”

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.